Donation!

0kommentarer

Idag donerar Freja 100,000 kr till projektet  "Palliativ vård av barn" som forskaren Ulrika Kreicbergs leder  i samarbete med Ersta Sköndal Högskola.
 
Sma-projektet (Det projektet Freja donerade 200,000kr till förra året)  har blivit intressant i bla Helsingborg och medarbetare till Ulrika åker dit nästa månad för att presentera data ur studien.
I Danmark har man påbörjat arbetet med en likadan SMA-studie.
Slovenien och Spanien har, även dom, hört av sig och vill göra en likadan studie.
 
Vi är så glad över dom härliga nyheterna och är så stolt över vad våran Freja har hjälp till att åstadkomma.
 
Vi har även blivit inbjuden till en föreläsning "Staf-talk" om palliativ vård av barn som arrangeras av Stockholms Akademiska Forum.
Drottningen är inbjuden och så även professor Monica Fuhrer från Tyskland. Till detta kommer även en panel av olika professioner att ingå för att diskutera olika frågor rörande palliativ vård av barn. 
 
Det ska bli oerhört intressant att få närvara vid denna träff och vi känner oss lyckligt lottad över att få göra nytta med er hjälp och eran donationer.
 
ALS är ett hett ämne nu och miljoner har samlas in för framgång inom sjukdomen. Det många inte vet är att SMA och ALS är mer lika än vad många tror. Samma sak händer i deras kroppar. Musklerna förtvinar och till slut orkar inte kroppens muskler kring lungorna att hjälpa till....människor kvävs alltså till döds. Våra barn med SMA kvävs till döds.
SMA-nätverket (dit Freja har donerat 100,000kr till) har startat en webshop men helt fantastiska produkter som människor skänker till nätverket och dom i sin tur säljer dom för att nå framgång inom SMA. Där kan man även donera pengar om man vill hjälpa till i arbetet kring bla forskning inom SMA.
 
BankgiroNr till SMA-nätverket är:
  • Organisationsnummer: 802475 – 2332
  • Bankgiro: 524 – 2128
Hejja oss!!!!....Hejja framgång inom SMA!!!! (spinal muskel atrofi)
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej