Start

3kommentarer

Nu är vi här...dag 1 på nedregleringen. Näs sprayen sätter smak i halsen och gör sig påmind ett tag under dagen. 

Allt hängs upp på datum nu...Det känns likt på något vis. Vägen till att få Freja såg snarlika ut. 
Då fanns det bara en obotlig längtan av en utvidgad familj, en till familjemedlem, ett barn. Utan att förstå i känslor vad det skulle innebära, står jag spänd av förväntan till något jag är gjord för...att vara mamma. 
Nu är bagaget fyllt av så mycket annat. En IVF/PGD är inte bara längtan och förväntan av ett barn. Det är också fyllt av förstånd, respekt, uppriktig och naken sanning till konstraster av livet. Ivern finns där men speglar sig mer som en lugn längtan. 

3 kommentarer

Maritha

23 Feb 2014 23:32

<3

Camilla H

24 Feb 2014 00:20

Hårstråna reser sig på armarna när jag läser ditt inlägg. Resan har börjat. Resan som jag hoppas vi får följa med er på genom bloggen. Är övertygad om att fler med mig håller alla tummar som går att hålla. Du är en sann inspiration, och jag tror att du ger väldigt många läsare hopp och styrka genom att vara så öppen med vad ni gått och går igenom.
Även om man väldigt sällan känner sig stark i den unika situationen att ha förlorat sitt barn, så känner jag att det är så otroligt starkt att göra något utav det tragiska som hänt. Att inte bara försöka leva med och anpassa sig till den enormt stora förändring som ens barns död fört med sig, utan även ta det steget längre, sälja mössor till förmån för forskning, dela med sig av historien, synliggöra SMA för människor som aldrig ens kommit i kontakt med sjukdomen tidigare. Det om något är så fruktansvärt beundransvärt. Det om något gör att jag hoppas på Karma, att ni nu får turen på er sida...under er resa.... mot Frejas lillesyskon <3
..Jag hoppas att 2014 är året då allting händer. Kram!

Petra

25 Feb 2014 20:20

❤️❤️❤️

Kommentera

Publiceras ej