Nu är vi här...dag 1 på nedregleringen. Näs sprayen sätter smak i halsen och gör sig påmind ett tag under dagen. 

Allt hängs upp på datum nu...Det känns likt på något vis. Vägen till att få Freja såg snarlika ut. 
Då fanns det bara en obotlig längtan av en utvidgad familj, en till familjemedlem, ett barn. Utan att förstå i känslor vad det skulle innebära, står jag spänd av förväntan till något jag är gjord för...att vara mamma. 
Nu är bagaget fyllt av så mycket annat. En IVF/PGD är inte bara längtan och förväntan av ett barn. Det är också fyllt av förstånd, respekt, uppriktig och naken sanning till konstraster av livet. Ivern finns där men speglar sig mer som en lugn längtan. 

Frejamössan kommer att finna på Ockelbo marknad fredagen d 28feb kl 11-18 och lördagen d 1mars kl 10-17. Ge en donation till förmån för framgång inom SMA och få en frejamössa som tack❤️ SMA: Sjukdomen som tog mitt liv...

En mammas kärlek varar förevigt
Analysen är klar, DNAschemat är skickat, reproduktions enheten står redo. Om 1 1/2vecka påbörjar vi resan mot syskon❤️ 

En nedreglering m nässpray 3ggr/dagen  kommer att ske inledningsvis. Allt för att kunna styrka hela månadens cykel. I mitten av mars byter vi ut sprayn till injektions sprutor varje dag. I hopp om många fina ägg vid plocket som sker i slutet av mars, hög befruktningfrekvens, många friska (från SMA) embryon och till slut då en graviditet gör att vi blommar för stunden. Hoppet, tron och viljan finns. ❤️ Världens finaste stora syster...nu hoppas vi, som sagt


Efter en 3veckors lång vila, träning, fokus och sol har vi nu landat hemma. Hemma i vardag med vattning, städning åt fiskarna, OS live på tv och snart mys m min Cash. Hemma känns skönt...och tryggt. Redskapen jag tagit med mig hem kommer få finnas, få gro och växa. Möten med människor från Sveriges alla hörn. Här märker jag att livet är inte lätt emellanåt....men att vi alla är mer lik varandra än vad vi tror. 


Freja landar i minnet, hjärtat och själen varje gång mitt hjärta slår...
Känslorna bubblar tillsammans med den talande munnen. Gruppen ger Freja det...allt hon är värd. Känslan, tåren, skrattet och kärleken. Vi lyssnar tillsammans på Frejas små gurglande ord på ett videoklipp. 
PÅ ETT VIDEOKLIPP......

Ljuset nu är solen...men också mina videoklipp