Leendets hjärta berör det innersta. Ett hål som finns....fyllt med kärlek❤ och svämmar över....
Känslan i mina sinnen är omättad efter d 17dec och kommer förevigt bli. "Det är ok hjärtat, mamma vill att det ska vara så"...men kärleken mellan oss kan aldrig försvinna. Du & jag Freja! Ja du & jag...❤
Mammas stora kärlek. Förevigt med en vackert leende på läpparna

Donationerna har, som sagt, fortsatt att rulla in! Tusen tusen hjärtliga tack till alla er! 50, en hundring.....jag säger då bara!! TACK!
Detta innebär att Freja får möjligheten att fortsätta SMA's framgång! Ytterligare 100.000kr ska till hösten få lämna Frejas donationskonto för att hjälpa. Vi funderar och letar fortfarande möjliga mottagare men återkommer när beslutet är klart om vart dom går.

På tal om donationer så, bara igår under ockelbo marknads första dag donerades hela 3000kr till Frejas donationskonto! Jag är en lycklig och stolt mamma till min Freja. Tack ALLA ni som avvarar eran godispåse lr lördagspizza för att donera och hjälpa frejsan!

För några veckor sedan fick vi detta fina kort i brevlådan. Jag förstod omgående att det angick Freja. Svårt att inte tro när det är delfiner som dansar! När jag sedan öppnar och läser, vattnas mina ögon och jag låter tåren få ramla...
 
 
Barnen m föräldrar på Wij förskola samlar årligen in pengar till en sommar present till förskolelärarna. Just denna sommar och en del av sommarpresenten skulle få gå till Frejas donationskonto tillförmån för SMA.
Avdelningen Hattstugan & Saltkråkan.....en stor blöt puss på kinden till er!!
 
Frejamössan, Tankar/Känslor,

Jag vet, helt ärligt, inte. Den torra syrefattiga luften stod stilla och mörkret i hållet var för stort. Det fanns inget som gjorde det möjligt för mig att annars vilja kliva upp. Gråten ville ut men paniken och ångesten hann före. Tankar och berättelserna om Freja var ett enda stort andningsuppehåll..... Det gick inte utan att behöva bli en robot, bli en psykisk handikappad människa. Frejamössan gör att jag får andas Freja. Jag får vara så mycket mer mamma till Freja jag kan, i det fysiska livet.

Sorgen har förändrats...jag gråter och minns Freja med ett leende på läpparna som letar sig fram ibland mellan tårarna. Jag talar om freja mer och längre innan känslan av panik och "aldrig mer" -tankar präglar mitt liv. En tung sorg att bära, FÖR tung och den kommer aldrig att försvinna.
Precis så.....så kommer mitt liv att se ut och vara.

Tankar/Känslor,

Just nu är jag inne i en period då jag läser mycket böcker. Det är där jag finner en paus....pauser som jag märker att jag är i stort behov av, från vardagen. Framgångarna i mitt mående är överlag åt rätt håll och för att bibehålla den riktningen blir jag otroligt känslig för allt utanför min lilla väg. Jag märker dock hur mitt periferiseende vidgas sakta men säkert. Idag uträttade jag SJÄLV mina ärenden fram på byn!

Tankar/Känslor,

Frejamössan kommer att finnas på Ockelbo marknaden. Närmare bestämt vid MiLuva's stånd. Där kan du bland annat köpa alla möjliga tyger och snygga barnkläder!

Donera och få en frejamössa!

Frejamössan,

Jag har fått in en del superfina saker som människor har skänkt för auktion till förmån för Freja och hennes insamling! Jag blir otroligt rörd och jätteglad över alla dom ger oss möjligheten till detta! Inom kort kommer auktionerna igen! Tack alla ni som skänk så otroligt fina saker (geggamojja, villervalla, babynest mm mm) och på det viset bidragit med tusentals kronor till Frejas donationskonto!

Jag letar nu nya föremål att auktionera ut! Till alla er som vill hjälpa....
Skicka! Lämna! Lr sms:a så hämtar vi!

Helena Hallstensson
070-3629926

Auktion,

Många undrar, nu när det diskuteras en hel del om PGD, hur det ligger till för oss. Om fler barn och PGD...

Den stora sorgen som finns i oss och våra liv är för stor just nu. Viljan till fler barn försvann när Freja dog...

Vad det gäller PGD är vi beviljad det från Gävleborgs landsting. Det vill säga, om vi i framtiden kommer vilja ha syskon till Freja så är PGD:n beviljad.


Tankar/Känslor,

Det växer gräs på Frejas gravplats nu....detta får mig att våndas av smärta! Det växer alltså gräs ovanför mitt barn. En fin grön gräs matta som man sen ska köra över för att klippa!

Dessa tankar brottas jag med just nu så energin för, i min värld, värdsliga problem finns inte.

Sista tagna bilden på Freja
Ok, ärthjärnans facit får finnas bara den går en sväng genom hjärthjärnan först!

By the way; jag har klippt av mig halva kalufsen! ;-)

Mode, Tankar/Känslor,

En pappa som ser, en pappa som hör,
En pappa som känner, en pappa som gör...

Lyckan, tryggheten och kärleken jag känner för Daniel i sin fadersroll är omättlig. Det finns ingen tvivel, det finns ingen tvekan.

I trygga händer landar vi, familjen, i varann.

Alex blir till en ståtlig man, Freja, sockersöt som få....

Tack min älskling! Tillsammans är vi oslagbara.....du, jag, Alex, Freja och Cash❤❤❤❤❤

Tankar/Känslor,
...sjöng Caroline Wallin Perrez så vackert på Frejas begravning. Ord jag känner slår mig så hårt in i kroppen, in i hjärtat. Hur ska jag kunna leva utan mitt barn?! Tanken gör mig svag....svag för livet...livet utan min Freja. Jag vill att hon ska: få träffa Cash, vara med storebror på en av hans viktigaste dagar (studenten), på husvagnssemesterar (som jag själv älskade som barn) och bada i sjön, cykla på gatan...med alla dom andra barnen. Jag vill ge henne all min kärlek i så mycket mer än jag kan ge så här!
 
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor....utan dina andetag
Tankar/Känslor,

...är just nu tankarna som ges, sittandes i förtältet. Japp ni hörde rätt! Vi sitter i förtältet på Leksands camping och tänker, känner och gör det som ges. Cash har just tappat sin första tand, tagit sitt första dopp i iskalla Siljan och hittat en ny kompis, Grand danois'n Nova. Han mår gott på sin första husvagns semestertripp!

Rubriken på inlägget florerar i huvudet och plötsligt blir saker lite mer lugn i min kropp förtillfället. Jag måste nu följa verkligheten...inte drömmen (även om den ger mig en skopa jävlar anamma). Jag ska drivas av den, verkligheten. Där finns bland annat min Freja. I min dröm finns ett lyckligt liv m Freja. Drömmen är krossad.
Verklighet är min livsfilosofi just nu...

Cash, Tankar/Känslor,